Všeobecné

Invelity spirit

30. januára 2019

Namaste! 🙂 Zábava, pardon práca v reklamných agentúrach, patrí určite k zaujímavým a nekonvenčným zamestnaniam. Skúsim v pár bodoch zosumarizovať, aké hodnoty máme u nás v Invelity.

Sme rodina

Teraz nemám na mysli politickú stranu Borisa Kollára, ale ozajstnú rodinu. Trávime spolu celé dni, ale stále nám je málo, tak sa často stretávame na podvečerných aktivitách, oslavách či akciách cez výkendy (áno s „y“ lebo naše víkendy sú tvrdé). Na organizovanie takýchto spontánnych akcií máme skupinu na slacku a v messegeri. Chcel som aj zverejniť nejaké screenshoty z messengera len nebolo akosi čo. 🙂

Invelity rodina

Veľká kopa jedla a dobrôt

Ak sa chystáš chudnúť u nás to niekedy ide ťažšie. Každý mesiac máme pravidelné firemné raňajky a k tomu sa na firme objavujú rôzne iné dobroty ako koláče, ovocie, smoothies alebo domáce klobásky.

Invelity ranajky

Sme si rovní

Každý jeden má priestor na sebarealizáciu a vlastný názor. Máme zabehnuté procesy a riešenia, ale každý ich môže kedykoľvek spochybniť a ak to bude fungovať upravíme ich natrvalo. Nemáme manažérov, tým pádom všetko riešime spoločne a vieme rýchlejšie reagovať na zmeny.

Google partner invelity idea

Vyhýbame sa striktným pravidlám

Nemáme striktne určený pracovný čas. Ak teda prídeš 8:00 alebo 9:30 je nám to v zásade jedno, ak to funguje pre projekt a kolegov, ktorí s tebou na tom makajú.

Vzdelávame sa

Bez pravidelného vzdelávania a sledovania trendov si veľmi rýchlo z hry. Robíme si interné školenia a zúčastňujeme sa konferencií doma aj v zahraničí. Naše vedomosti sa snažíme posúvať ďalej aj mimo firmy. Prednášame po školách, coworkingoch alebo konferenciách. Mimo to ešte u nás organizujeme sériu eventov na firme a našu Academy by Invelity, čo je vzdelávací workshop.

Invelity websummit 2018

Teambuildingy

Aj som chvíľu váhal, či to sem dávať ako samostatný bod, ale áno mávame aj „oficiálne tímbildingy“. Vypadneme niekde na pár dní, zjeme dačo dobré a ukončíme to aperitívom. Tento rok v marci máme naplánovaný taký väčší teambuilding a ideme na 3 týždne spolu do Thajska.

Invelity agencty thajsko teambuilding

Nepracujeme len pre peniaze

Ak sa nám nápad páči a je pre komunitu prospešný, radi pomôžeme aj zadarmo. Dobrým príkladom sú naše minitools, ktoré zverejňujeme na blogu alebo WordPress pluginy. Pravidelne prispievame do oficiálneho repozitáru WordPressu a poskytujeme ľudom zaujímavé pluginy za presne nula eur. Patria medzi ne prepojenia na rôzne kuriérske služby, fakturačné aplikácie alebo marketingové pluginy. Taktiež podporujeme viaceré neziskové organizácie tým, že im spravujeme Google Ads Grands kampane bez poplatku.

Invelity wordpress plugins komunita

Páči sa ti čo tu čítaš a chcel by si sa ku nám pridať?

Máme otvorených hneď niekoľko pozící:

  • PHP backend developer
  • Frontend developer
  • Online grafik
  • SEO špecialista
  • Social media špecialista

Ak ťa niektorá pozícia zaujala ozvi sa nám na info@invelity.com. Nezúfaj aj keď tu svoju pozíciu nevidíš, taktiež budeme radi ak sa nám ozveš a pokecáme o možnostiach spolupráce.

*zákonná povinnosť nám prikazuje zverejňovať plat pri pracovných ponukách. Aj keď toto nie je pracovná ponuka, tak vám povieme, že plat zavisí od skúseností a je od 99,99 Eur. 

 

Michal Greguš
Michal Greguš - Art director & Founder

Začínal som v oblasti digitálneho marketingu už v roku 2007. Po štúdiách Design & Digital Arts na Napier University v Edinburghu som si v agentúrach alebo ako freelancer prešiel viacerými pozíciami. Od art directora, UX designera, project managera, teamleadra som sa dostal až po CEO. Medzi moje projekty sa radia značky ako VUB, O2, Slovenská Sporiteľna, Volskwagen, Raiffeisen Bank, Hypoteční Banka, Soitron alebo aj GLS.