Novinky

Od podnikateľov pre podnikateľov #SMEVTOMSPOLU

14. apríla 2020

Aktuálna situácia si vyžiadala už viac než dosť. Zatvorené prevádzky, firmy odstrihnuté od príjmu, ľudia prichádzajúci o prácu, zárobková činnosť obmedzená na minimum. Aj my sme pocítili silu koronavírusu útočiaceho na naše podnikanie. No v týchto neľahkých časoch sme tu napriek tomu pre vás, pretože #SMEVTOMSPOLU, a preto buďme spolu online. 

Podporíme malých podnikateľov

Rozhodli sme sa podporiť malých podnikateľov, ktorým venujeme naše skúsenosti, našu odbornosť a hlavne náš čas. Našu pomoc môžete využiť buď na profesionálnu správu online reklamných kampaní, alebo na odborné social media konzultácie. 

Môže sa do výzvy zapojiť každý?

Nezáleží na tom, či už máte nejaké kampane za sebou, alebo to bude pre vás štart v online. Nevadí, pokiaľ ste kamenná prevádzka, aj pre vás môže byť teraz ten správny čas na vstúpenie do online. Takisto nie je dôležité, na akej úrovni pôsobíte na sociálnych sieťach. Pomôžeme sa vo svete social media zorientovať aj začiatočníkom. Vybraným firmám pomôžeme aktivitami dokopy v hodnote až 8000 €.

Čo všetko zahŕňa naša pomoc?

        

Pri správe kampaní je potrebné počítať aj s položkou za kredit, bez ktorého nie je možné takéto kampane robiť. Pokiaľ vás pre kapacitné možnosti nevyberieme, alebo chcete mať svoje online kampane pod palcom sami, využite aspoň benefit, ktorý môžete získať. Vďaka našej agentúre môžete získať bonusový kredit až do výšky 120 €. Ešte raz, toto platí pre všetkých, vrátane tých, ktorých nevyberieme. Stačí nám napísať a s vytvorenám reklamného účtu vieme pomôcť každému podnikateľovi, pričom môže získať až 120 € vo forme bonusového kreditu na inzerciu v Google Ads.

Okrem viacerých slovenských médií a agentúr pomáhajú aj giganti ako Google či Facebook. Pokiaľ máte záujem zistiť o tejto pomoci malým a stredným podnikateľom viac, prečítajte si stanoviská od Google a Facebooku

Prečo by sme mali pomôcť práve vám? Dajte nám vedieť

Pokiaľ koronavírus nepriaznivo ovplyvnil váš biznis a my vám môžeme podať pomocnú ruku, neváhajte nás kontaktovať cez tento formulár. Poznáte niekoho, komu by sme mohli pomôcť? Prepošlite mu tento článok, aby sa dozvedel všetky potrebné informácie.

Sme trasparentní

Ak vás zaujíma, ako naša pomoc prebieha, sledujte nás na našich sociálnych sieťach, kde budeme postupne uverejňovať, ako sa nám podarilo vybraným uchádzačom pomôcť. 

                    

Jakub Gombar
Jakub Gombar - Online Campaigns Manager & Co-Founder

K online marketingu som sa dostal vďaka vlastnému internetovému projektu v roku 2011. V poslednej dobe sa špecializujem hlavne na výkonnostný online marketing - teda platenú reklamu vo vyhľadávaní na sociálnych sieťach a propagáciu prostredníctvom bannerov na rôznych webových stránkach. Veľmi rád sa venujem vzdelávaniu nových zamestnancov resp. stážistov, pričom svoje skúsenosti pravidelne prezentujem aj na odborných školeniach a worskhopoch.